Promotiefilms

Promotie- en communicatiefilms

Met een mooie promotiefilm creëert u 24/7 “open dag”  voor uw school.  Niet 1 of 2 maal per jaar, maar op elk gewenst tijdstip kunt u uw school en het verhaal erachter op uw website laten zien en horen.

Door onze jarenlange ervaring in het speciale en reguliere onderwijs zijn wij bekend met het reilen en zeilen binnen een school. Zo bent u bij ons aan het juiste adres  om de sterke kanten van uw school in beeld te brengen. We brengen op heldere wijze de sfeer, missie en visie van uw school in beeld. Samen met u kijken we hoe we  het enthousiasme en de liefdevolle inzet van uw leerkrachten zichtbaar kunnen maken. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden!.   

Wilt u zien wat wij voor andere scholen hebben gemaakt?  Bekijk onze portfolio!

Ook voor Speciaal Onderwijs?

Het filmen op een school voor bijzondere kinderen vraagt om een andere benadering; een  goede voorbereiding, rust tijdens de filmdag en natuurlijk ervaring met het gedrag van de leerlingen.

Ook hiervoor kunt u met een gerust hart bij School in Beeld terecht.  We werken met een kleine camera en filmen  zo onopvallend mogelijk.  Uiteraard gaan de lessen gewoon door op de filmdag. Vele scholen binnen het speciaal onderwijs gingen u voor.  

Bekijk de voorbeelden van onze films over speciaal onderwijs in onze portfolio! 

  • Tip: zet de Schoolfilm op een dvd en geef deze mee aan nieuwe ouders en leerlingen.
  • De muziek die gebruikt wordt is rechtenvrij.
  • De schoolfilm is eigendom van de school/bedrijf.
  • De prijzen zijn inclusief reiskosten in de regio Utrecht.
  • Ligt de locatie verder dan worden er reiskosten in rekening gebracht (35 cent per kilometer).